Senoeni - Strips & Meer door Margreet R. de Heer
home    strips    cartoons    illustraties    webcomic    nieuws    biografie    winkel    engels    blog    contactStripmaker des Vaderlands

Stripmaker

 

Ik ben genomineerd voor de titel Stripmaker des Vaderlands! Momenteel kan er gestemd worden op één van de vier genomineerden (de anderen zijn Maaike Hartjes, Robert van der Kroft en Pieter Hogenbirk) - dat kan tot en met 30 september, en op 14 oktober 2017, op het Stripfestival in Breda, wordt de winnaar bekend gemaakt.

In de zomer van 2017 ben ik dus bezig met campagne voeren. Kies mij! Hieronder post ik al mijn plannen, promotie-uitingen, media-optredens en omkopingspogingen (gratis dingen!).


- vakantielectuur: Fijne Vrienden
- proefstrip: de Kabinetsformatie
- gratis origineeltje!
- BNR Nieuwsradio
- webcomic
- de Plannen
- het filmpje
- Stemmen!

vakantielectuur: Fijne Vrienden

Stripmaker des Vaderlands-genomineerde Margreet de Heer wenst de natie een fijne zomervakantie toe en geeft gratis haar boekje Fijne Vrienden weg - nu integraal online!
Met onder andere dit stukje Vaderlandsche Geschiedenis:
Juliana & Greet Hofmans
Juliana & Hofmans

Proefstrip: de Kabinetsformatie

Een Stripmaker des Vaderlands moet natuurlijk allerlei actuele Nederlandse aangelegenheden in stripvorm gaan belichten - deze zomer zou dat bijvoorbeeld de kabinetsformatie zijn. Daarom maakte ik er, als een soort proeve, deze strip over:

kabinetsformatie

kabinetsformatie

Een originele De Heer op de mat!

Geef uw postadres door en dan verzend ik, via ouderwetse post, een leuke ansichtkaart met daarop een speciaal voor u gemaakt tekeningetje. Ik ben te bereiken via mail of een PM op mijn Facebook-pagina.


BNR Nieuwsradio

BNR nieuwsradio

Op maandag 10 juli waren drie van de vier genomineerden te horen op BNR radio. Het interview is hier terug te luisteren.

Webcomic

Uiteraard maak ik ook reclame voor mezelf (en een beetje voor de anderen) in mijn engelstalige webcomic:

laureate
laureate

De Plannen

Natuurlijk heb ik grootse plannen als ik Stripmaker des Vaderlands word. Hier alvast een voorproefje:

Plannen

Het Filmpje

Op 7 juli werden in Amsterdam de genomineerden bekend gemaakt, onder andere met de lancering van vier filmpjes waarin zij zichzelf voorstelden. Dit is mijn filmpje, zelf gemaakt met Videoscribe, en tot leven gebracht dankzij de briljante audio van geluidmaker Michiel Mensingh:


Stemmen!

Tot en met 30 september kan er gestemd worden op stripmakerdesvaderlands.nl.

logo